Even voorstellen...

SPEYK is aan het groeien en in de afgelopen twee maanden hebben wij twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Graag stellen wij hen aan jou voor. Chantal en Dirk versterken ons team bij de technische afdeling als Support Medewerker en Technisch Consultant. Lees verder en leer ze kennen!

 

DirkZ

Dirk is geen nieuw gezicht voor een aantal SPEYK medewerkers en sinds mei 2018 mogen wij hem een collega noemen. Na zijn opleiding voor ICT beheerder is hij gestart als systeembeheerder bij een onderwijsinstelling. Nu komt hij het team van de Technisch Consultants versterken en voert hij werkzaamheden uit bij klanten op locatie en op afstand. 

In zijn vrije tijd spendeert Dirk graag tijd met zijn vriendin en kat Gizmo. Een avondje series of films kijken doet hij graag en hij speelt regelmatig op zijn gitaar.

 

 

Chantal

Met Chantal hebben wij een primeur bij SPEYK. Zij is de eerste vrouwelijke medewerker op onze supportdesk! In juli 2018 is zij gestart. Hiervoor werkte Chantal 6 jaar lang als Security Engineer en met deze kennis en ervaring is zij een waardevolle toevoeging voor de supportdesk van SPEYK. Ze werkt klantgericht, is fanatiek en een echte teamplayer.


Films kijken en gamen zijn geliefde hobby's van Chantal. Daarnaast is ze graag bezig met haar twee auto's en staat ze graag achter de camera om mooie foto's te maken. 

 

Bij SPEYK werken meer dan 30 experts, die binnen diverse specialismen en markten jouw organisatie versterken met kennis en kunde in ICT. Wie zijn deze helden? Bekijk onze teampagina.