Wijziging Microsoft Office 365 abonnementen in onderwijs

Er wordt een wijziging uitgevoerd op Office 365 abonnementen voor het voortgezet onderwijs. Deze abonnementen worden namelijk veelal geleverd door SLBdiensten. Zij hebben een nieuwe partner benoemd: SoftwareONE en hiervoor moeten er een aantal zaken omgezet worden. Als gebruiker hoef je niets te doen, maar het kan wel zijn dat je hierover berichten ontvangt.

Nu wordt Surfmarket genoemd als partner van SLBdiensten in Microsoft Online Services, maar vanaf 2019 neemt SoftwareONE het over. Hiervoor wordt er in de komende twee weken een administratieve wijziging uitgevoerd.

Wat kun jij als gebruiker hiervan merken?

Door deze omzetting gaat Microsoft de eerder gedane orders annuleren en via SoftwareONE een nieuwe order plaatsen. Als gevolg is de kans groot dat jij per bestelde licentie een email ontvangt dat deze is geannuleerd. Hier hoef je niets mee te doen, want SoftwareONE heeft al een nieuwe order geplaatst. Ook hiervan ontvang je waarschijnlijk een bericht. 

Office 365 abonnementen krijgen voor korte tijd de status 'expired'. Ze blijven gewoon werken, omdat de nieuwe order al loopt. Er worden geen wijzigingen in abonnementen en aantallen aangebracht. Er is dus geen onderbreking van service en functionaliteiten in jouw Office 365 omgeving en deze blijft gewoon werken.

Voor vragen en contact omtrent Microsoft licenties blijft SPEYK uw contactpunt. Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande button of bel naar 0318 - 743 333.

Neem contact met ons op