Wat levert samenwerken jou op? Vooruitgang!

Steeds meer organisaties zoeken elkaar om een samenwerking te starten. Grote, maar ook kleine organisaties. De grootste redenen van deze ontwikkeling zijn kennisdeling en het versterken van je positie. Wanneer je middelen of mensen slim deelt, breng je meer kennis in je organisatie en kan je succesvoller 'ondernemen'.

Kennis delen pur sang is eigenlijk het uitwisselen van ervaringen, ideeën en harde feiten, om (samen) dingen beter te (kunnen) doen en/of van elkaar te leren. Waar dit enkele jaren geleden voornamelijk offline plaats vond is dit nu verplaatst naar online.  Dit betekent dat er een omgeving moet zijn die dit faciliteert. Faciliteren werkt namelijk beter dan afdwingen. Wij geven je een voorbeeld van een slimme samenwerking tussen organisaties die heeft geleid tot een oplossing van samenwerkende technologie om efficiënt en productief digitaal (samen) te werken.

Combineren en samenwerken = Vooruitgang binnen je school
Doordat Merces en SPEYK in gesprek zijn gegaan, openstonden voor elkaars ideeën, enthousiast raakten van elkaar oplossingen,  beiden online georiënteerd zijn, is er een slimme combinatie gemaakt van hun technologieën.

Merces is kennispartner voor onderwijsorganisaties op het gebied van personeels-, salaris- en financiële administratie. Merces biedt een unieke combinatie van moderne en toekomst vaste software met gedegen kennis van de administratieve processen in het onderwijs: HR2day Door onderwijsprocessen slim online onder te brengen kunnen onderwijsinstellingen zich meer richten op wat echt belangrijk is; het onderwijzen.

SPEYK staat voor nieuwerwetse ICT binnen het onderwijs. Technologie van nu met de prettige mentaliteit van vroeger. Zij is ICT kennispartner binnen het onderwijs. Advies, bouw en continuïteit zijn haar expertises. SPEYK zag na de vele gesprekken met onderwijsinstellingen één grote overeenkomst in wensen: “Geef mij meer overzicht, eenvoud en gemak op school.” Uiteraard heeft zij dit vanuit haar expertise bekeken; hoe kan een slimme inzet van ICT voorzien in deze behoefte? SPEYK noemt haar DigiPlein365.

HR2day..
een HR- en salarisplatform dat flexibel en eenvoudig is en altijd kan worden aangepast aan de veranderende eisen. Je zit niet gevangen in de beperkingen van de traditionele software en kiest voor het systeem van de toekomst. Alles online, real-time en integraal.

DigiPlein365..
een online dashboard waarin je al je middelen vindt die je op een dag inzet. Van je e-mail tot je ELO. Met één keer inloggen heb je overzicht in je dag en kun je snel navigeren naar hetgeen je in wilt zetten. Voor docenten, leerlingen en onderwijsondersteunend personeel. Efficiënter werken, overzicht en veel gemak.

Wat heeft de samenwerking in mensen en diensten opgeleverd?
DigiPlein365 maakt slimme koppelingen met toekomstbestendige en unieke diensten als HR2day. Door deze slimme koppelingen , ben je (met Single Sign On) niet meer genoodzaakt voor iedere applicatie of elk programma dat je gebruikt in te  loggen. Met één klik ben je waar je wezen moet. Op een veilige manier. Dat geldt nu ook voor DigiPlein365 en HR2day: vanuit DigiPlein365 heb je in één klik toegang tot je werk in HR2day. SPEYK en Merces hebben technologieën gekoppeld om onderwijsinstellingen vooruitgang en focus te bieden.

Wil je meer weten? We praten graag met je verder!

Jasper van Ommen
Relatiemanager Merces

Erwin Peters
Salesmanager SPEYK