VO-Congres: 'In de versnelling'

Op donderdag 29 maart is SPEYK aanwezig op het VO-congres. Dit jaar is het thema 'In de versnelling'. Over de beweging naar eigentijds onderwijs wat leerlingen beter bindt en boeit. Als ICT dienstverlener in het onderwijs kunnen wij niets anders dan dit beamen. 

Wij zijn gedreven om het beste te bereiken voor jouw onderwijsinstelling of stichting, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De juiste begeleiding in de nieuwe digitale werkwijze is minstens zo belangrijk als de techniek.

"Persoonlijk, stimulerend en betekenisvol onderwijs; hier zijn scholen en besturen op hun eigen manier mee bezig om de omgeving waarin zij leren en lesgeven aan te passen aan een snel veranderende wereld."

DigiPlein365
In deze veranderende wereld van ICT mist er vaak overzicht in een schooldag. DigiPlein365 biedt medewerkers, docenten en leerlingen overzicht en eenvoud in hun dag. Al meer dan 40.000 gebruikers van DigiPlein365 zijn jou voorgegaan.

Banner Digiplein nieuwsbrief.jpg

Adoptie
Door middel van ons unieke adoptieprogramma begeleiden wij scholen in het productief en effectief werken met de nieuwe digitale werkwijze van a tot z. Een nieuwe digitale werkwijze slaagt alleen door oog te hebben voor adoptie en ontwikkeling.

Op het VO-Congres staan onze onderwijsexperts voor jou klaar op de informatiemarkt. Wij praten graag met jou verder over DigiPlein365, adoptie, ICT en Security op school.

VO-Congres
Donderdag 29 maart 2018
NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1, Nieuwegein