Vijf redenen waarom je de CIE niet wilt missen!

Op 28 maart 2017 organiseert SPEYK een Customer Immersion Experience (CIE) voor de zakelijke dienstverlening. Tijdens de CIE ervaar je de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Deze oplossingen helpen jou en jouw medewerkers meer te kunnen doen in minder tijd. Hieronder lees je vijf redenen waarom je deze sessie niet wilt missen.

1. De technologische wereld is voortdurend in beweging en staat nooit stil. Ook jouw organisatie moet zich aanpassen aan de standaard en moet kunnen inspringen op de behoeftes van de markt. Microsoft houdt zich bezig met die ontwikkelingen en maakt deze zo eenvoudig mogelijk voor jou. Tijdens de CIE ervaar je hoe technologie leidt tot een betere samenwerking en meer productiviteit.

2. Werk je al met Office 365 of heb je interesse om daarmee te gaan werken? Tijdens de CIE maak je kennis met Office 365, SharePoint, Skype voor Bedrijven, CRM Online en Business Intelligence. De meest actuele informatie over deze productiviteitsoplossingen wordt besproken. Een exclusieve positie, want jij hoort als een van de eersten alles over de nieuwste oplossingen en apps van Microsoft.

3. Ga er op uit en laat je inspireren. Het is goed om buiten je vaste werk om andere mensen te spreken over bijvoorbeeld hun bedrijfsvoering of de oplossingen die zij gebruiken. De CIE is met maximaal negen personen, zo heb je voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen.

 

 

4. Je krijgt een device van Microsoft ter beschikking tijdens de sessie. We houden allemaal van knopjes indrukken en nieuwe dingen uitproberen. En hoe gaaf is het om de nieuwste devices van Microsoft uit te proberen?

5. Bekende bedrijfsscenario’s worden besproken tijdens de sessie. Heb je vragen over een bepaalde situatie binnen jouw organisatie? Dit kun je vooraf aangeven en dan gaat de facilitator van Microsoft jou adviseren. Je kunt de situatie ook bespreken met de andere deelnemers. Zo ga je gegarandeerd terug naar je werk met nieuwe inzichten.

Ook niet onbelangrijk is dat de CIE geheel gratis is (incl. lunch) en het vindt plaats bij Microsoft Schiphol. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze bij het hoofdkantoor van Microsoft Nederland zijn geweest!

Ervaar het zelf tijdens de CIE op 28 maart 2017 bij Microsoft Schiphol! Je kunt je hier opgeven.