VAMO: altijd en overal bereikbaar op één nummer

car phoneTegenwoordig heeft bijna niemand nog een vaste werkplek en werken we steeds meer vanuit huis en onderweg. Deze nieuwe manier van werken vraagt om oplossingen die dit faciliteren. Het is belangrijk om overal bereikbaar te zijn. En efficiënt samenwerken met collega’s wordt een uitdaging met wisselende werkplekken en werktijden.

Een oplossing die je leert omgaan met deze uitdaging is VAMO (Vast & Mobiel Integratie). Door vaste telefonie te integreren met mobiele telefonie ervaar je alle gemakken van vaste telefonie gewoon op je mobiel. Hierbij zijn de mogelijkheden van de telefooncentrale op kantoor van toepassing op je mobiele telefoon. Gebruiksfuncties als doorverbinden, andere gesprekken beantwoorden en doorschakelen van inkomende gesprekken kun je gemakkelijk toepassen via een app op je mobiele telefoon.

 

Maar dat is nog niet alles

Met VAMO is het mogelijk om je beschikbaarheid aangepast te weergeven, als je bijvoorbeeld in gesprek bent of in een vergadering zit. Ook kun je door middel van een slimme koppeling met je Outlook agenda automatisch aangeven of je bezet bent. De nummerweergave van uitgaande gesprekken kan bepaald worden door de telefooncentrale, bijvoorbeeld het tonen van een vast nummer wanneer je met je mobiele telefoon belt.

Het gemak van VAMO zorgt voor flexibiliteit en gebruikersgemak. Medewerkers zijn altijd en overal bereikbaar waar, wanneer en op welk device ze maar willen via één nummer.

 

“Nooit meer zorgen maken of je de doorschakeling op kantoor wel hebt aangezet. Met VAMO ben je bereikbaar op één nummer, zowel vast als mobiel.”

 

De voordelen op een rijtje

  • Eén nummer waarop je bereikbaar bent: vast en mobiel
  • Functies van de telefooncentrale op je mobiele telefoon
  • Automatisch aangeven of je bezet bent of in een vergadering/gesprek zit
  • Eén voicemail voor je mobiele telefoon en vaste telefoon
  • Rapportages maken van alle telefonische communicatie en mogelijke verbeterpunten

 

Meer weten?

hosted voice

Wil je meer weten? Neem dan contact op met SPEYK via 0318 - 743 333.