Zorgeloos met vakantie door deze snelle ICT checks

Ga je deze zomer op vakantie of heb je een aantal weken vrij? Heerlijk! Voordat je vertrekt naar jouw zomerbestemming of achtertuin, is het goed om onderstaande punten te controleren op het gebied van ICT. 

#1 Renewals verlengen
Lopen jouw licenties en/of garantieovereenkomsten voor hard- en software binnenkort af? Ruim voordat jouw renewals aflopen krijg je van SPEYK of de leverancier een melding dat deze aflopen. Verleng ze voor jouw vakantie, zodat er tijdens jouw vakantie geen problemen ontstaan en services stoppen. 

Offerte aanvragenLiever persoonlijk contact? Bel naar 0318-743 333 en vraag naar Patrick voor meer informatie of verlengingen. Zo kun je gerust met vakantie.

#2 Onderbezetting tijdens vakantieperiode?
Tijdens de zomerperiode hebben veel bedrijven een tekort aan ICT-medewerkers die de ICT omgeving stabiel en veilig houden. Wij helpen jou graag om de continuïteit binnen jouw organisatie of school draaiende te houden. Schakel SPEYK tijdelijk in voor het ICT beheer op jouw locatie(s). 

Neem contact met ons op

#3 Afwezigheidsassistent aan
Het is netjes en helder tegenover jouw klanten en relaties om de afwezigheidsassistent van jouw e-mailaccount aan te zetten tijdens jouw afwezigheid. Hierin vermeld je waarom en tot wanneer je afwezig bent. Wist je dat je dit ook als een mooie kans kunt aangrijpen om extra informatie te bieden? Schrijf bijvoorbeeld:

'Helaas kan ik jouw mail pas na mijn vakantie weer beantwoorden, terwijl je wacht op antwoord kun je onze gloednieuwe brochure lezen. Download deze hier.'

#4 Automatische telefonische afwezigheidsmelding
Tijdens de vakantie zijn veel bedrijven minder goed bereikbaar. Zorg dat je jouw klanten netjes te woord blijft staan en zorg voor een telefonische afwezigheidsmelding om hen te informeren. 

Laat jouw telefonische afwezigheidsmelding inspreken door SPEYK. Je kunt jouw eigen tekst aanleveren voor de boodschap of de boodschap door ons laten schrijven en inspreken.

Neem contact met ons op

#5 Voldoet jouw ICT omgeving aan de beveiligingseisen van vandaag?
De zomerperiode biedt ruimte om jouw ICT omgeving eens goed onder de loep te nemen. Doe daarom de ICT Security Check en controleer de beveiliging van jouw netwerk en systemen. Je ontvangt een uitgebreid rapport na de check van SPEYK. Hierin staat advies over de onderdelen die je zou moeten oppakken om aan de ICT beveiligingseisen van vandaag te voldoen.


Alle punten gecheckt? Dan kun je gerust met vakantie. Geniet ervan!