Surface Pro 6 gelanceerd

Microsoft heeft de Surface Pro 6 gepresenteerd. De aangekondigde Surface Pro 6 heeft qua design veel weg van de voorganger. Intern is het model echter wel voorzien van een stevige upgrade ten opzichte van de Microsoft Surface Pro (2017).

dd-1

 

Zelfde design, betere hardware

De Surface Pro 6 is wederom een flinke tablet die je laptop prima zou kunnen vervangen met de optionele Type Cover. Ook dit keer is het model voorzien van een 12,3″-scherm. De processor heeft een flinke upgrade gekregen. Voor het eerst in de serie ondersteunt de Surface Pro 6 quadcore-processors. Het basismodel wordt geleverd met een achtste generatie Intel Core i5-processor. Tevens komen er modellen met een achtste generatie i7-processor op de markt. Je kunt kiezen uit 8 GB of 16 GB werkgeheugen en het intern geheugen varieert van 128 GB tot 1 TB. De binnenkant is verder voorzien van een verbeterd koelsysteem. Samen met de achtste generatie Intel-processors zou het nieuwe model 67 procent sneller moeten zijn dan de vorige generatie. De batterij moet dit keer 13,5 uur meegaan en er is tevens een acht megapixel HD-camera met autofocus aanwezig.

Wil je meer weten over dit device? Wij bij SPEYK adviseren je graag:

Afspraak maken?
 
 
Wist je dat wij twee E-boeken hebben gepubliceerd binnen het thema de digitale transformatie op scholen? Je vindt ze hier!