Ontmoet de nieuwe Surface Go!

Vandaag lanceert Microsoft de Surface Go, haar gloednieuwe 10-inch ultra-light device. Dit device komt helemaal tegemoet aan de mobiliteitservaring, die we vandaag de dag wensen. De combinatie met een lagere instapprijs maakt het een zeer interessant device. De Surface Go is beschikbaar vanaf 28 augustus 2018, maar het is nu al mogelijk om dit device in pre-order te zetten.

go-1

Het Surface Go team heeft het apparaat zo ontworpen dat het gebruik en de ervaring niet onder doen aan een laptop. Wanneer je dit device combineert met Windows 10 Pro is het krachtig genoeg voor informatiewerkers en studenten/leerlingen, die met zware applicaties werken. 

Het eerste wat je zal opvallen, wanneer je de Surface Go ziet, is dat ze een stuk kleiner en lichter is. Op de achterzijde van het device zie je een aantal bekende features zoals de 8PM camera. Je kunt het device nu ook in een 165º stand zetten, waardoor je de juiste hoek hebt om goed te kunnen schrijven en tekenen. Je kunt ook extra storage toevoegen aan de achterzijde door middel van een MicroSD.

Een interessante toevoeging voor mobiele werkers is zeker de near field sensor, waarmee je RFID tags af kunt lezen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw inventaris lezen en scannen.

Aan de voorzijde van de Surface vind je een 5PM camera voor videoconferencing en een infrarood camera voor gezichtsherkenning met Windows Hello.

De Surface Go heeft een 10” 3 bij 2 optically-bounded Pixel Sense scherm, waarmee je met een hoek van 180 graden kunt zien. Je krijgt ook de full inking ervaring en tilt support voor schaduw. Het device werkt op een Intel Premium Gold Processor 4415Y en is leverbaar met 4GB/8GB RAM geheugen.

Er zijn nog veel meer mooie features verbonden aan deze gloednieuwe Surface Go! Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten. We kunnen dit device zelfs al in pre-order voor je zetten door middel van onderstaande button. Vragen kun je tevens via deze button stellen en we nemen snel contact met je op.

 

Offerte aanvragen