Overal zakendoen. Wanneer jij wilt.

Medewerkers worden steeds mobieler. Maar liefst 9 van de 10 medewerkers werkt ten minste 20 procent van de tijd niet op kantoor. Als al uw medewerkers, inclusief externen en medewerkers zonder vaste werkplek, overal en met elk device toegang hebben tot bedrijfsdata en kunnen samenwerken met collega's, zullen de efficiency, productiviteit en tevredenheid van medewerkers aanzienlijk omhooggaan.

Zakendoen zonder belemmeringen.

Met mobiele oplossingen en cloudoplossingen van Microsoft wordt het heel eenvoudig om overal zaken te doen. Of u nu onderweg een deal wilt sluiten. In de verkoopruimte de laatste productinformatie wilt bekijken of een onverwachte vergadering wilt opzetten met externe teamleden. Microsoft biedt een flexibel, vertrouwd platform dat het beste van mobiele productiviteit combineert met de beveiliging en controle die uw bedrijf nodig heeft.

Hoe kunt u overal zakendoen.

Toegang tot de tools die u nodig heeft om overal uw beste werk te leveren.
Zorg dat uw mobiele personeel productief blijft en geef hun eenvoudig toegang tot bestanden, bedrijfsdata, apps en klantgegevens. En dat kan overal en vanaf diverse Windows 10 Pro pc's en devices met behulp van Office 365 in de cloud en Microsoft Dynamics CRM Online.

Krijg een vertrouwde, consistente ervaring op pc's en mobiele devices.
Stel medewerkers in staat meer te doen met diverse Windows 10 Pro pc's en devices voor elk budget en elke toepassing. En geef hun een consistente gebruikerservaring en eenvoudige toegang tot voor touch geoptimaliseerde Office Mobile-apps (bijvoorbeeld Outlook op uw smartphone).

Maak verbinding en werk samen, overal en altijd.
Maak overal contact met online videovergaderingen met Skype voor Bedrijven. Bewerk documenten in realtime met Office 365 en deel inzichten uit gegevens op mobiele devices met Microsoft Power BI. Gebruik sociale netwerken op Yammer om verbonden te blijven en sneller, beter onderbouwde beslissingen te nemen.

Bescherm uw gegevens, waar deze ook worden gebruikt.
Voorkom ongeautoriseerde toegang tot bedrijfsdata met versleuteling en regels voor rechtenbeheer in de Enterprise Mobility Suite (EMS) en beveilig en beheer elk device op uw netwerk eenvoudig met tools die zijn ingebouwd in Office 365 en Windows 10 Pro.

Mobiel werken door Enterprise Mobility Suite.

Bekijk de video en beleef hoe je samen met Microsoft en SPEYK je kantoor mobiel maakt. Na het zien van deze video kan je meer lezen over de functionaliteiten van Enterprise Mobility Suite. Blijf productief met de oplossingen van Microsoft. Je organisatie veilig in de cloud met SPEYK. Samen voor vooruitgang!

IDENTITEITS- EN TOEGANGSBEHEER.

Duizenden apps, één identiteit.
Bied gebruikers eenmalige aanmelding en selfservicewachtwoordbeheer voor alle bedrijfsbronnen, en beheer deze identiteiten eenvoudig: zowel on-premises als in de cloud.

BEHEER VAN MOBIELE APPARATEN EN TOEPASSINGEN.

iOS, Android, Windows — vanaf één console.
Beheer en bescherm bedrijfsapps en -gegevens op vrijwel elk apparaat met de Microsoft-oplossingen voor het beheer van mobiele apparaten (MDM, Mobile Device Management) en mobiele toepassingen (MAM, Mobile Application Management).

GEGEVENSBEVEILIGING.

Beveiliging en productiviteit gaan wel samen.
Met de Microsoft-oplossing voor gegevensbeveiliging blijft u de baas over uw bedrijfsgegevens, ook wanneer deze worden gedeeld met anderen, binnen of buiten uw organisatie.

BUREAUBLADVIRTUALISATIE.

Bureaubladtoegang en -beheer eenvoudig gemaakt.
Stream toepassingen van uw datacenter of de cloud zodat uw medewerkers overal, op elk apparaat, kunnen werken en uw gegevens veiliger zijn.

Maak een afspraak met SPEYK om verder te praten mobiel werken door middel van Enterprise Mobility Suite.

Prijzen.