Vandaag: De lancering Windows 10

Vandaag lanceert Microsoft Windows 10. Dit de nieuwste versie van Windows waarin de beste features van Windows 7 en 8 zijn samengebracht. Het is ontwikkeld voor meer productiviteit, veiligheid en gemak in gebruik en beheer. Windows 10 is tijdelijk gratis beschikbaar als upgrade voor alle Windows 7/7 Pro/8.1/8.1 Pro gebruikers. Vraag ons naar de voorwaarden en beschikbaarheid van de upgrade voor jouw bestaande devices.

Let op met upgraden! 
SPEYK adviseert haar klanten alvorens een upgrade uit te voeren contact met haar op te nemen (support@speyk.nl). Het is mogelijk dat na een upgrade bepaalde applicaties e.d. niet meer benaderbaar zijn. Voorkomen is beter dan genezen. Laat SPEYK eerst een check doen. Als official Windows 10 Check-In partner staat SPEYK klaar om jouw organisatie te helpen bij de upgrade naar Windows 10.

Daarom upgraden naar Windows 10:

  • Gratis upgrade voor Windows 7/7 Pro/8.1/8.1 Pro gebruikers.
  • Het voelt direct vertrouwd: het beste van Windows 7 en Windows 8, zoals het startmenu en je persoonlijke apps.
  • Het beste platform voor modern zakelijk gebruik: de integratie van Cloud en pc vergroot de mobiliteit en maakt samenwerken gemakkelijker dan ooit.
  • Betaalbare en innovatieve devices: Windows 10 werkt op al je Windows devices met universal apps die je mobieler en productiever maken.
  • Eenvoudig in te stellen en te beheren: dankzij Windows as a Service en in-place upgrade is Windows 10 heel gemakkelijk in beheer.
  • Grootzakelijke veiligheid voor iedereen: Windows 10 biedt Enterprise data protectie voor je devices, privacy en gegevens.

Wil je meer weten over wat Windows 10 voor jou kan betekenen?
Maak dan een afspraak voor een demonstratie, informatie over de nieuwste devices en toepassingen, tips & tricks en hulp bij het upgraden. Benieuwd wat Windows 10 voor jouw bedrijf kan doen? Bekijk dan deze demo.

Upgrade naar Windows 10 en geef je business een boost! www.windows.nl.