SPEYK staat op NOT2015 in Jaarbeurs

SPEYK nieuwerwetse ICT uit Veenendaal staat volgende week op de onderwijsbeurs van het jaar. De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) 2015. De NOT2015 is de grootste vakbeurs voor professionals in het PO, VO, MBO en Het Jonge Kind. Van 27 t/m 31 januari zijn meer dan 300 exposanten te vinden in de Jaarbeurs te Utrecht. De organisatie verwacht meer dan 40.000 bezoekers.

 

SPEYK heeft haar stand (11E052) in de jaarbeurshal "Onderwijzen en leren met ICT". Bij de SPEYK stand vind je o.a. informatie over begeleiding van scholen in transities naar de toekomstvaste school van a tot z. Ook kan je de persoonlijke online werk en leerplek van de toekomst ervaren. Eén startpunt waarin al je informatie beschikbaar is; overzichtelijk, eenvoudig en gemakkelijk. DigiPlein365 is haar naam. En daarnaast natuurlijk veel meer diensten omtrent de slimme inzet van ICT op jouw school.

 

Wil je meer informatie over onze diensten of gewoon even persoonlijk sparren over jouw uidagingen? Kom langs! Water en lekkers staan voor je klaar. Nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds kosteloos.