SPEYK op OMO-ICTOdag

Op de OMO-ICTOdag vind je ontelbare mogelijkheden voor digitaal lesmateriaal. Niet alleen uitgeverijen, ook docenten zijn bezig met het ontwikkelen en arrangeren hiervan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan.

  • het maken en inzetten van online toetsen;
  • het gebruiken van apps en media;
  • het ontwikkelen en bewerken van content;
  • het maken van persoonlijke leerplannen;
  • het samenwerken van leerlingen in een online leeromgeving.

Dit alles binnen de context van het persoonlijker maken van leertrajecten en meer kunnen variëren en differentiëren binnen je lessen.

Op de OMO-ICTOdag zijn er onder andere workshops voor het maken en gebruiken van Virtual Reality filmpjes, het maken van lessen en deelnemers kunnen zelf aan de slag met de resultaten uit de Leerlabs van Leerling2020. Er zijn diverse presentaties, een markt en er wordt voor eten en drinken gezorgd.

 

IN GESPREK MET SPEYK

Ben jij een OMO school en heb je vragen of wil je graag praten over de nieuwste ontwikkelingen en trends met betrekking tot het gebruik van ICT in het onderwijs? SPEYK staat klaar om met jou het gesprek aan te gaan op 16 maart op de OMO-ICTOdag in Tilburg. We laten concrete voorbeelden zien en gaan met elkaar in gesprek. Wat is er nodig om het onderwijs zo in te richten dat studenten en leerlingen nog beter tot hun recht komen?

Locatie: Theresialyceum, Professor Cobbenhagenlaan 5 Tilburg

Datum: 16 maart 2017

Tijden: vanaf 15:00

 

Kijk voor meer informatie op de website van OMO. Hier kun je je ook aanmelden voor het evenement.