Nieuw: de lichte en krachtige Surface Laptop

surface laptop

Microsoft introduceert deze zomer een nieuw lid van Surface familie, de Surface Laptop. De Surface Laptop is meer dan een gewone laptop. Bij SPEYK is de Surface Laptop verkrijgbaar.

De laptop heeft een touchscreen, weegt 1,25 kilogram en kan 14,5 uur video afspelen. Het toetsenbord is bekleed met de zachte Alcantara stof.  

Windows 10s2
De Surface Laptop is gemaakt voor Windows 10 S2: gestroomlijnd voor beveiliging en superieure prestaties. Werk met het bekende Windows en gebruik de door Microsoft geverifieerde apps via de Windows Store. En uiteraard kun je effectief en eenvoudig werken in de cloud.

Licht, maar krachtig
Met zijn gewicht van net iets meer dan 1 kilo en compact formaat past hij gemakkelijk in je tas. De laptop is voorzien van een Intel Core-processor van de 7e generatie voor veeleisende bureaubladtoepassingen. Met de zachte handsteun van Alcantara stof, trackpad en Dolby Audio Premium is het een fijne laptop om mee te werken.

Kijk hier voor alle specificaties

Speciaal voor studenten
Met zijn compacte formaat en krachtige prestaties is de Surface Laptop zeer geschikt voor het onderwijs. Daarom is de Surface Laptop nu verkrijgbaar met een aantrekkelijke korting voor studenten en onderwijsinstellingen.

Neem voor informatie en prijzen contact op met bedrijfsbureau@speyk.nl of bel naar 0318 - 743 333.