Microsoft Office 365 Experience sessies bij SLBdiensten

Op 23 november en 5 december organiseert SLBdiensten in samenwerking met SPEYK opnieuw een tweetal Microsoft Office 365 Experience sessies op locatie bij SLBdiensten. 

Wegens veel animo in het voorjaar zijn er op 23 november en 5 december bijeenkomsten voor ICT’ers die hun kennis willen verdiepen op het gebied van productiviteitsoplossingen binnen Office 365. In een kleine groep ga je praktisch in op de mogelijkheden van Office 365, op een Surface die beschikbaar is gesteld door SLBdiensten.

De cloudexpert van SPEYK, Jeroen van Ree, presenteert het hele programma tijdens de dag. Bij de sessie zijn zowel mensen van SPEYK als van SLBdiensten aanwezig om mogelijke vragen te beantwoorden.

 

Wat houdt de sessie in?

De verdiepingsbijeenkomst gaat in op de diverse productiviteitsoplossingen binnen Office 365. De insteek is om je oplossingen te laten zien die jij en jouw medewerkers helpen meer te kunnen doen in minder tijd. Vanuit herkenbare onderwijs scenario's zullen de producten en diensten de revue passeren. In tegenstelling tot een presentatie, ga je zelf aan de slag met Office 365. Op deze manier ervaar je zelf hoe de oplossingen werken.

Ga voor meer informatie naar de website van SLBdiensten. Daar kun je je ook aanmelden voor de sessie.