Microsoft kiest voor Speyk

Vanaf 25 september zal er een nieuw programma op BNR komen met de naam ‘De Nieuwe Onderneming’. In dit programma worden gesprekken gevoerd met verschillende innovatieve bedrijven en/of bedrijven die het Nieuwe Werken hebben omarmd.

Het zullen 12 uitzendingen worden waar onder andere de volgende thema’s worden besproken; Innoveren om te concurreren; ruimte voor talent; ondernemerschap binnen een organisatie; de digitale wereld en nieuwe business modellen. Dit radioprogramma wordt ondersteund met een Online Discussie platform op de website van BNR.

Microsoft is erg betrokken bij dit programma en zal ook commercials uitzenden aangaande "De Nieuwe Onderneming". Zij zal ook een website op gaan zetten: ModernBiz.

SPEYK, partner van Microsoft, is 1 van de 12 partijen, welke Microsoft heeft geselecteerd om deze campagne op te pakken en het concept 'de nieuwe onderneming' verder in de markt te zetten. Aangezien Microsoft honderden partners heeft, is SPEYK natuurlijk enthousiast vanwege deze keuze en ziet zij er naar uit om de samenwerking verder te verstevigen.

Sinds een aantal jaar focust SPEYK naast traditionele IT, ook op het werken in de cloud. Zij heeft hier een aparte business unit voor ingericht en zij ontplooit vele initiatieven hieromtrent. Een onderdeel van deze zogeheten cloud strategie is de cloud website van SPEYK. Neem gerust 'ns een kijkje.