HP Subscription: voordelig abonnement op devices en software

Zie jij er tegenop om nieuwe hardware aan te schaffen voor jouw organisatie? Nieuwe hardware aanschaffen is vaak een dure vorm van investering. Maar het is ook mogelijk om een abonnement te nemen op devices bij HP.

 

"HP Subscription is voordelig per maand betalen in plaats van één grote aanschaf te maken."

 

Altijd up-to-date
Met HP Subscription kies je voor een nieuwe oplossing, waarbij je de beste hardware, diensten en software laat combineren tegen een gunstige maandelijkse vergoeding. Het abonnement wordt om de twee of drie jaar vernieuwd zodat bedrijven altijd up-to-date blijven met de nieuwste hardware, diensten en applicaties. Daarnaast zorgt HP Subscription voor een flinke verlaging van de kosten en zijn er geen hoge voorfinancieringskosten.

hp subscription

De voordelen in het kort:

  • Een nieuwe dienst van HP om hardware incl. diensten en accesoires te abonneren in één prijs per maand zonder verborgen kosten.
  • Contractduur van 24 en 36 maanden
  • Geen zorgen om extra kosten bij het afvoeren van oude apparaten
  • Geen investering vooraf; snel ICT apparatuur vervangen

 

HP Subscription is verkrijgbaar via SPEYK. Meer weten? Onze collega’s vertellen je er graag meer over. Vraag een offerte aan of stel je vraag via bedrijfsbureau@speyk.nl. Bellen mag natuurlijk ook via 0318 – 743 333.

Wist je dat wij twee E-boeken hebben gepubliceerd binnen het thema de digitale transformatie op scholen? Je vindt ze hier!