Genomineerd door Microsoft!

Van 12 juli tot en met 16 juli is het World Partner Conference in Orlando. SPEYK is focuspartner van Microsoft vanwege haar sterke ontwikkelingen op het gebied van Cloud Services. Vanwege haar nauwe banden met het Microsoft Nederland team is zij bij dit grootse event in de Verenigde Staten aanwezig. SPEYK zal gedurende de conferentie veel nieuwe informatie opdoen en zal deze kennis delen met haar klanten.

SPEYK genomineerd.

Een mooie afgeleide hieruit is dat SPEYK door Microsoft West Europa genomineerd is voor een Microsoft Cloud Solutions case study video. Tijdens de World Partner Conference zullen landen uit verschillende regio's wereldwijd geinterviewd worden om vervolgens deze video te kunnen produceren. SPEYK zal volgende week te horen krijgen of zij geselecteerd zijn voor deze mooie kans. De nominatie alleen is al een mooie kroon op het verzette werk aangaande cloud services.

Meer over microsoft ..

In 1975 richtten Bill Gates en Paul Allen in Seattle, Verenigde Staten het technologiebedrijf Microsoft op. Hun eerste product: een BASIC-interpreter voor meerdere computers, waaronder de MITS Altair 8800, VIC-20 en Commodore 64.

De eerste doorbraak van Microsoft was in 1980, toen het van IBM de opdracht kreeg een besturingssysteem te schrijven voor IBM-pc´s: MS-DOS. Microsoft begon een jaar later met de ontwikkeling van een grafisch besturingssysteem dat de naam Windows kreeg. Uiteindelijk werd Windows 95 het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld.

Nu staat Microsoft met technologie als Windows, Office, Xbox en Online Services midden in het leven van miljoenen mensen. Microsoft heeft een belangrijke bijdrage gehad op de popularisering van computers en internet, en een voedingsbodem gecreëerd voor andere bedrijven die onze technologie verkopen en er oplossingen voor bouwen.

Toen Bill Gates in 2000 aftrad als CEO, werd Steve Ballmer, 24e werknemer van Microsoft en de eerste manager, zijn opvolger.