Certified Microsoft Surface Reseller

Werken doen we overal. Op kantoor, thuis, onderweg, bij een klant of in de winkel. Daarom is het belangrijk om steeds meer online te werken. Met eenvoud en gemak al je gegevens overal bij de hand, ongeacht het device waar je op werkt.

Het mobiele karakter van de Microsoft Surface combineert optimaal met office365. Daardoor is het mogelijk om overal samen te werken en kunnen gebruikers via OneDrive altijd bij hun documenten, foto’s en andere bestanden.

Cetified Surface Reseller.
SPEYK is officieel een gecertificeerd reseller van de Microsoft Surface bij Ingram Micro. Dit betekent dat je de Microsoft Surface nu ook bij ons kan aanschaffen. Wij bieden je de Microsoft Surface niet alleen als product aan, maar als een onderdeel van een totale cloud oplossing.

Het ‘device dilemma’. 
Twijfel je tussen een tablet of een laptop? De Microsoft Surface is eenvoudig in het switchen van een tablet naar een laptop. Maar welke keuze wordt het?

Algemene specificaties.
De Microsoft Surface is een tablet die ook gebruikt kan worden als een laptop. Op onderstaande afbeelding worden de algemene specificaties weergegeven van de Windows Surface.

Technische specificaties van de Microsoft Surface.
Natuurlijk zit er verschil tussen de technische eigenschappen van de Surface 3, Surface Pro 3 en Surface Pro 4. Deze technische specificaties staan op onderstaande afbeelding netjes weergegeven in een tabel.