SPEYK op Het Nationaal Onderwijs Congres

Ontmoet SPEYK 3 of 4 oktober op Het Nationaal Onderwijs Congres in Spant!. SPEYK draagt bij aan dit event voor professionals uit alle lagen van het primair en voorschools onderwijs door middel van een interactieve stand.

Het congres prikkelt, inspireert én biedt toepasbare tools voor de dagelijkse praktijk. Laat je inspireren door sprekers als André Kuipers, Claire Boonstra, Luk Dewulf en Lenneke Gentle, doe praktische ideeën op in de vele masterclasses en interactieve sessies en kom in actie op Het Jonge Kind Plein, het TechLab en het EinsteinLab.

De stand van SPEYK vind je op Het Plein en hier ervaar je de intelligente moderne leer- en werkplek DigiPlein365 voor de leerkracht en medewerker, gebaseerd op Office 365 en gekoppeld aan Zuluconnect. Eén omgeving op ieder apparaat veilig benaderbaar, op elk moment. Op basis van overzicht en gemak samenwerken met je team of digitaal lesgeven binnen één klik.

Naast alle sterk inhoudelijke stands op het congres kun je ervaringen delen en genieten van cabaret en de heerlijkste versnaperingen. En dat voor de toegankelijke prijs van €75,- per persoon. Bekijk hier het programma

We hopen je daar te ontmoeten!