Microsoft Teams voor bedrijven

Microsoft Teams is een digitale hub die gesprekken, inhoud en apps op één plek samenbrengt. Je kunt hierdoor heel eenvoudig digitaal samenwerken in een team. Creëer samenwerkende afdelingen, maak meerdere communicatiekanalen en communiceer eenvoudig door het hele bedrijf heen, allemaal vanuit Office 365.

Samenwerkende teams creëren
Je kunt de werkstroom binnen jouw team gemakkelijk beheren en al jouw collega's een stem geven.

Alles wat je nodig hebt om jouw werk te kunnen doen binnen handbereik met Office-apps en bestanden. Er zijn vele keuzemogelijkheden met gesprekken, video en leuke content, die je samen samenstelt. Als team bereik je veel meer.

Hero_MicrosoftTeams_960x600

Een hub voor elk soort teamwork
Transformeer de manier waarop collega's met elkaar samenwerken in Teams en hoe je als bedrijf communiceert.

Stroomlijn de communicatie van het personeel in initiatieven met behulp van aangepaste personeelsnotitieblokken. Elk kanaal is in te richten naar eigen wens.

2 hub

Afgestemd op jouw behoeftes
Creëer een actieve omgeving voor jouw unieke team door het toevoegen van de apps die jouw teamleden kennen en leuk vinden. Maak gebruik van kanalen om het team rondom aangepaste onderwerpen of projectgroepen te organiseren. Pas jouw meldingen aan, zodat je geen belangrijke activiteiten en informatie mist.

Samenwerken in een veilige omgeving
Teams levert de bedrijfsbeveiligings- en nalevingsfuncties die je van Office 365 verwacht, waaronder eDiscovery en wettelijke bewaarplicht voor kanalen, chats en bestanden. Regel de manier waarop jouw bedrijf communiceert met nieuwe bedieningselementen, inclusief het verwijderen van bepaalde bijdragen en het dempen van gesprekken.

Wil je meer weten?
Of het nu een training is voor een selectie van collega's of een adviesgesprek met de directie, wij ondersteunen je graag! Ga jij het gesprek met ons aan? We informeren je graag.

 

Afspraak maken?