Gezelligheid met SPEYK

Samen een dagje genieten met onze zakelijke relaties, op z'n SPEYK's. Uit alle hoeken van Nederland kwamen we samen in het Duitse Weeze. Net over de grens.

In een hangar, naast airport Weeze, stond de lunch voor ons klaar. Ons wachtte een middag vol adrenaline, spanning & sensatie. Vier onderdelen. Racen, naast een professionele coureur in duizelingwekkende snelheid racen naar de finish. Driften, de puurste en moeilijkste vorm van wagenbeheersing. Zo dwars mogelijk door de bocht gaan. Een heerlijk gevoel. Wie houdt het zo lang mogelijk vol? En, ooit wel eens gedroomd om zelf te kunnen racen? Wij hebben het gedaan. Ieder met één doel; de snelste zijn. En last but not least, een slalomcompetitie. Op dit onderdeel stond een geprepareerde race BMW klaar om zo snel mogelijk een parcours te rijden. Voor iedereen een feest.

Na een middag op het circuit, een strakblauwe lucht (en dit op vrijdag de 13de) en winterzon sloten we af met een borrel en hapje. Gezellig napraten. We kijken terug op een fantastische middag met leuke mensen en gezelligheid. Zaken en plezier gaan goed samen! Benieuwd naar de beelden?