Even voorstellen...

SPEYK blijft groeien door gave opdrachten bij mooie klanten. Mede daardoor hebben we in de afgelopen maand twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Graag stellen wij hen aan jou voor. Sander en Gijs versterken ons team bij de consultancy afdeling als Senior Business Consultant en Business Consultant Cloud. Lees verder en leer ze kennen!

 

Sander

Sander van Gogh is Teamlead Cloud Consultancy bij SPEYK. Hij is een rustige collega, maar harde werker. Hij haalt plezier uit het meedenken met de klant naar een gepaste oplossing en werkt vervolgens het plan uit om het gewenste doel te bereiken.

Sander is een echte teamplayer en heeft diverse interesses rondom Cloud Consultancy, zoals SharePoint en Office 365.

In zijn vrije tijd stapt Sander graag op de mountainbike of houdt hij zich bezig met andere sporten. Ook verre reizen maken is hij een groot fan van.

  

Gijs

Gijs versterkt ons team van Business Consultants met zijn SharePoint en Cloud kennis. Hij heeft een gedreven en resultaatgerichte persoonlijkheid met een visie. Deze vaardigheden zet hij in bij bijvoorbeeld het vertalen van bedrijfsvraagstukken naar oplossingen.

Als betrokken consultant denkt hij graag mee met een klant, waardoor je samen tot de kern van een organisatie doordringt. In combinatie met doordachte gebruikersadoptie bereik je hiermee positieve resultaten.

Als Gijs niet aan het werk is, staat hij op de golfbaan of toert hij rond met de motor. In de winter zoekt hij graag de sneeuw op om te gaan skiën.
 

Bij SPEYK werken meer dan 30 experts, die binnen diverse specialismen en markten jouw organisatie versterken met kennis en kunde in ICT. Wie zijn deze helden? Bekijk onze teampagina.