Even voorstellen...

SPEYK blijft groeien door gave opdrachten bij mooie klanten. Mede daardoor hebben we in de afgelopen maanden drie nieuwe collega's mogen verwelkomen. Graag stellen wij hen aan jou voor. Tygo, Jeroen en Jan versterken ons team op de technische afdeling. Lees verder en leer ze kennen!

Tygo Faulhaber
fotostudio7 bewerkt-17.1 uitsnedeTygo is sinds 22 april in vaste dienst getreden bij SPEYK. Hij liep echter al iets langer rond in het kantoor. Voordat hij vast bij SPEYK kwam werken heeft hij namelijk ook bij SPEYK stage gelopen. Voor Tygo was de sfeer bij SPEYK een doorslaggevende factor, een fijne omgang met collega’s en klanten is voor hem erg belangrijk.

In zijn vrije tijd vindt hij het vooral leuk om te gamen of samen met vrienden om te gaan. Daarnaast heeft hij een grote passie voor auto’s. Ook houdt hij zich vaak bezig met alle laatste tech nieuwtjes.

Jeroen Slagman
Jeroen is sinds 1 april werkzaam bij SPEYK. Afgestudeerd in 2005 als ICT-beheerder en vervolgens al bijna 15 jaar aan het werk in de IT-branche. fotostudio7 bewerkt-14.1 uitsnedeIn deze loopbaan heeft Jeroen zich gespecialiseerd in werkplekken op afstand. ICT-er zijn zit in zijn bloed, al sinds zijn achtste. Een echte ICT professional met toewijding en hart voor de zaak, altijd op zoek naar de laatste innovatie of verbetering op ICT gebied. Elke uitdaging gaat hij aan met een “can do” mentaliteit.

Naast het werk is Jeroen veel bezig met sporten, waaronder CrossFit en kickboxen. Daarnaast is hij ook vaak online te vinden te voor een spelletje.

Jan Diepeveen
Jan is sinds 1 april één van de nieuwe gezichten bij SPEYK. fotostudio7 bewerkt-16.1 uitsnedeHiervoor is Jan al 5 jaar actief geweest als IT-dienstverlener. Hier is hij destijds begonnen als eerstelijns support medewerker en heeft hij zich door ontwikkeld als coördinerende rol bij de helpdesk. Ook is Jan 6 jaar lang beroepsmilitair geweest. De drijfveer ligt voor Jan bij het leveren van oplossingen waarbij rust en oplossingsgerichtheid de sleutels zijn.

In zijn vrije tijd brengt Jan graag tijd door met zijn gezin. Ook fotografeert en houdt hij zich graag bezig met het bewerken van foto’s.

Van harte welkom mannen! We kijken uit naar een mooie verdere samenwerking met jullie. Benieuwd wie er nog meer bij SPEYK werken? Bekijk de rest van het team van SPEYK via onderstaande knop.

DE SPEYK HELDEN