Empower the teacher op de IPON.

De IPON is inmiddels al vele jaren de onmisbare informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van ICT-toepassingen en -diensten. SPEYK is hier als ICT kennispartner binnen het onderwijs natuurlijk bij! 

Het mooie van de IPON is dat vraag en aanbod samenkomen. De wensen vanuit de onderwijsinstellingen; Hoe wensen docenten te willen werken? Wat missen zij? En hoe gaat de interne ICT om met vraagstukken als "Veilig werken in de cloud"? Of "Device Management" oftwel, hoe ga ik om met alle devices binnen mijn school, die gebruik willen maken van mijn netwerk.
En het aanbod. De oplossingen vanuit de ICT dienstverleners, App Ontwikkelaars, Uitgeverijen en alle andere ICT gerelateerde organisaties. De missie van SPEYK is om de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve (Ja, innovatie mag weer, als we het maar blijven toetsen aan de opbrengsten!) en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes tot aan trends en de vertaling naar ICT services, hardware en software.

Wat kan je verwachten? De IPON biedt veel. Heel veel. Meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes over zaken als: Learning analytics, augumented reality, educatieve apps, social media in de klas, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, iPad-onderwijs, en flipping the classroom. Vanuit het thema 'Empower the teacher ' zit het programma van IPON2014 weer boordevol inspiratie voor alle onderwijsprofessionals!

Waarom het thema 'Empower the teacher'? "IPON wil in Nederland dát platform zijn dat handvatten geeft aan de leraar. Een platform dat oog heeft voor de realiteit maar een duidelijke stip aan de horizon aangeeft en mee wil denken hoe je daar kan komen en wat daarvoor nodig kan zijn. Geen ‘revolutie’, geen ‘kentering’, geen ‘glazen bol’. Maar een richtsnoer waaraan de leraar zich aan vast kan houden om gelijkmatig en doelbewust naar voren kan bewegen.

SPEYK is erbij! Barracuda Networks en SPEYK laten je zien hoe je ICT op een innovatie en creatieve manier kan toepassen binnen het onderwijs. Veilig leren en werken in de cloud, daar gaan wij je alles over vertellen. Bezoek onze stand! 03BV B090.

Zullen we meeten? De registratie van IPON2014 is geopend. Je kan je nu gratis registreren voor IPON2014. Een bezoek aan IPON zonder registratie kost je € 25,00.

Auteur: Jessica Rentenaar, Marketing Manager bij SPEYK.