5 redenen om na de zomer te starten met DigiPlein365

Je bent als bestuurder of directeur op school met veel beslissingen bezig. Je wilt enerzijds vooruitgang boeken door innovatieve keuzes te maken en anderzijds wil je een aantrekkelijke en professionele werk omgeving blijven bieden voor medewerkers, docenten/leerkrachten en leerlingen.

Veel van deze keuzes zullen uiteindelijk ICT raken. Gewoonweg omdat technologie steeds meer betrokken is bij processen op jouw school. Denk alleen al aan de digitalisering..waar begin je, hoe ga je hiermee om..Binnenkort delen we een E-book met je over dit onderwerp, dus houdt ons ook op Linkedin in de gaten.

Nu alvast 5 redenen waarom jij na de zomer met DigiPlein365 moet starten; de start en direct ook de continuïteit in jouw digitale transformatie op school.

DP
Afbeelding: Screenshot demo omgeving DigiPlein365 inclusief agenda en nieuwsmodules.

#1 Centraliseren van informatie & data
Een uitdaging van velen; hoe ga je om met alle verschillende stromen aan data, documenten en andere informatie? DigiPlein365 biedt toegang tot de apps van Office 365, waaronder SharePoint en Teams, waarin je informatie gestructureerd kunt borgen, verwerken en welke je ook direct samen kunt bewerken. Daarbij geeft DigiPlein365 je een perfecte start van de dag, omdat alle middelen die de verschillende rollen op school inzetten in de vorm van tegels en modules gepresenteerd worden in DigiPlein365 (Zie bovenstaand). 

#3 Versneld (maar met oog voor de mensen die ermee werken) transformeren naar een 'digital minded' school
Hoe richt je jouw school digitaal in? Waar begin je? Je kunt DigiPlein365 beschouwen als het startpunt in jouw digitale transitie op school. DigiPlein365 een online platform, welke tijd-, plaats- en device onafhankelijk benaderd kan worden. Daarbij biedt ze digitaal (en beveiligd) toegang tot alle middelen die medewerkers, docenten/leerkrachten en leerlingen inzetten. Je biedt de mensen op school hiermee een compleet online platform, welke toegang biedt tot alles wat zij nodig hebben. Het positieve is dat je blijft ontwikkelen. DigiPlein365 is binnen 1 dag online en hier vanuit bouw je verder naar de complete online leeromgeving voor jouw school. Vanuit jouw wensen en ambities. 

#3 Grote stap in aanbieden digitaal onderwijs
Vanuit DigiPlein365 leg je verbindingen naar digitaal lesmateriaal, digitale apps als OneNote, waar vanuit je lessen kunt organiseren en aanbieden. Ook faciliteer je het digitale samenwerken. Medewerkers, docenten en leerlingen hebben overal en op ieder willekeurig device veilig toegang tot hun informatie.

#4 Kwaliteit in onderwijs blijven bieden
Efficiënter via internet 24/7 beveiligd toegang hebben tot jouw schoolinformatie. Waar je ook bent. Met welk device dan ook. Direct kunnen werken, op jouw eigen tijd. Zoals eerder genoemd zijn DigiKantoor365 en DigiPlein365 belangrijke middelen om de moderne werkplek te faciliteren. Je werkt binnen één dag online en groeit vanuit hier mee in het digitale tijdperk.

#5 Permanente professionele ontwikkeling
DigiPlein365 groeit met je mee. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over ontwikkeling en wie deze schone taak op zich pakt. Wij zijn namelijk de ICT ontwikkelingsmotor van jouw school. Wij adviseren je periodiek in de trends en vertalen jouw uitdagingen in zogenoemde 'waves' (ontwikkelingdoelen) die wij middels een roadmap voor je oppakken. Zo heb je inzicht, blijf je in beweging en blijf je de professionaliteit bieden naar een ieder die werkt en leert op school.

#5 Helder kostenmodel
Het platform neem je af in abonnementsvorm (maandelijks per gebruiker). Wij adviseren je tevens over budgetten aangaande ontwikkeling en adoptie van het platform. Jij beslist in hoeverre jullie investeren in ontwikkeling en adoptie. Wij geven je een compleet kostenoverzicht zodat je weet wat jouw ICT kosten per jaar zijn. 

Demonstratie op locatie?
De adviseurs van SPEYK komen graag bij jou langs om een demonstratie te geven op jouw school. Natuurlijk investeren wij graag in jouw vooruitgang en is dit kostenloos. Ook organiseren wij sessies en trainingen met onderwerpen die vallen binnen Microsoft Office en de Digitale Transformatie.

Afspraak maken?

Download onze brochure voor meer informatie.