100+ Lenovo devices uitgereikt aan Rembrandt College

Afgelopen dinsdag 18 september zijn er 110, door SPEYK geleverde Lenovo devices, uitgereikt aan de docenten van het Rembrandt College. Bij de uitreiking heeft SPEYK samen met Rembrandt College medewerkers en de docenten de devices klaar gemaakt voor gebruik. Iedere docent heeft nu een goed werkend device met Office 365 die ze kunnen inzetten binnen en buiten de lessen. Een mooie samenwerking! 

Cloud Expert t-shirt

Voorafgaand aan deze uitreiking heeft SPEYK, samen met het Rembrandt College, de System Center- en Intune omgeving opgetuigd voor het beheer van devices. Vervolgens heeft SPEYK de devices geleverd aan de school. Bij de uitreiking is er met meerdere SPEYK collega's tijd uitgenomen om de devices uit te leveren aan de docenten en medewerkers. Voor alle 110 nieuwe gebruikers van de devices was er tijd gereserveerd voor uitleg en het opstarten.

Usergroup
Om een dergelijk project op te starten is er begonnen met een kleine usergroup. Een groep van 10 docenten die de nieuwe devices een periode mochten uittesten. Deze periode is positief afgerond en vervolgens mochten alle docenten en medewerkers van het Rembrandt College hun nieuwe device in ontvangst nemen. De leden van de eerste usergroup hielpen hierbij met hun kennis en ervaring na de testperiode. Een mooie vorm van adoptie en garantie dat de nieuwe werkwijze goed wordt geïmplementeerd in het dagelijks werk.

Heb je zelf interesse in een dergelijk project of zoek je een ICT dienstverlener voor jouw onderwijsinstelling? Wij gaan graag met je in gesprek. Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel naar 0318 - 743 333.